- Homepage
- Presentatie
- Grondwerken
- Afbraakwerken
- Stabilise Centrale
- Paardenpisten
- NIEUW PISTE SLEPER
- VERKOOP GEOPAD
- Recyclage- en breekwerf
- Mobiele recyclage
- Aanleg van parkings
- Landbouw
- Inlichtingen

A. MOBIELE BREEKINSTALLATIE

Wij beschikken over een nieuwe mobiele combibreekinstallatie die uw afval bij u op uw werf of depot ter plaatse kan breken en zeven. De breekinstallatie is een percussiebreker die een mooie ronde korrel geeft en geen platte stukken maakt zoals een kaakbreker. Dit is belangrijk om een COPRO, CE & BENOR attest te bekomen.
De breekinstallatie beschikt over een overkorrelband die het gebroken puin dat te groot is terug naar de breker opvoert en herbreekt tegen dezelfde prijs. Het puin wordt weggeladen met een wiellader voorzien van een geijkte weeginstallatie.

ONZE BREKER IS DE GROOTSTE IN ZIJN SOORT en SPECIAAL ONTWORPEN OM GEWAPEND BETON TE VERWERKEN.

BREKEN MET COPRO, CE & BENOR CERTIFICAAT.

Volgende kalibers kunnen bekomen worden:
a. Zeefzand kal: 0/10 en 0/20
b. Gebroken betonpuin: kal: 0/31.5 - 0/40 - 0/56 - 8/32 - 8/40 - 8/56 en andere op aanvraag.
c. Gebroken metsel- en/of mengpuin: kal: 0/31.5 - 0/40 - 0/56 - 8/32 - 8/40 - 8/56 en andere op aanvraag.

   

   

   

"NIEUW"
IN COMBINATIE MET DE BETONBREKER KAN DE WINDZIFTER WESTERIA ingezet worden om de KLEINE PLASTIEK, HOUT en ANDERE RESTEN uit te blazen, zodat het puin zuiver wordt vooraleer het gestockeerd wordt.

   B. MOBIELE ZEEFINSTALLATIE
Voor grond en stenen en ander bouwafval beschikken wij over een nieuwe hoogrendements rupsmobiele zeefinstallatie (keestrack) Dit is de grootste en snelste in zijn soort. Deze machine is uiterst geschikt om grond en stenen uit elkaar te halen en dit met een zeer hoog rendement en herbruikbare producten. Grond kan gezeefd worden op 0/8 en terug voor teelaarde aangewend worden.
Voor gemengd afval is er plaats voorzien op de eindband waar mensen manueel het hout, plastiek enz. kunnen afrapen zodat uw puin zuiver aangewend kan worden.